PIZZERIA IL FORNO AMSTERDAM

Recentebeoordeling


4 sterren uit 233 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizzeria Il Forno Amsterdam. Meer weten? Ontdek meer

26 nov 2022 om 4:34 Einfach nur gut
24 nov 2022 om 9:26 Heel goed!
2 nov 2022 om 23:07 De winstmarge op die pasta’s zijn echt buiten proportioneel. De prijs-kwaliteitverhouding is gewoon niet goed. De pasta’s zijn prima wel echt simpel, zeker wel onder niveau happy Italy/vapiano. Daarnaast moesten we echt te lang wachten.
31 okt 2022 om 15:41 Ik bestel hier al jarenlang en de pizza’s hier zijn altijd heerlijk en lekker krokant. Ik blijf nog altijd hier bestellen :)
23 okt 2022 om 10:19 de pizza's waren niet genoeg doorgebakken en de pizza ansjovis is niet opgegeten i.v.m. bedorven ansjovis (ranzige oude oliegeur!)
14 okt 2022 om 5:41 De pizza was super!
16 sep 2022 om 21:52 Overcooked pasta, no flavor, only cream. Everything lacked salt. Won't repeat.
4 sep 2022 om 12:03 Delicious meal, but also amazing deserts even in the latter hour . So I will be back to order.
1 sep 2022 om 19:49 Eten op tijd, alleen wel smaakloos. Gooi beetje knoflook poeder erbij, beetje chilli powder, beetje zwarte peper. Betreft spaghetti carbonara kip.
20 jul 2022 om 9:32 18:45 besteld, 20:55 bezorgd, dat is een bezorgtijd van meer dan 2 uur. De pizza's waren lekker maar niet gesneden helaas. Smaak van de pizza's was goed. Maar 2 uur ...